Opšte informacije

Ovu Politiku privatnosti izdaje Adria Biolabs d.o.o., Beograd, MB: 21743348, PIB: 112805435, Miška Kranjca 23, 11090 Rakovica, Beograd, Srbija ( u daljem tekstu Adria Biolabs / rukovalac ). Za više informacija o Adria Biolabs, pogledajte naš vebsajt: https://kolagenboost.rs
Politika privatnosti sastavni je deo Uslova korišćenja online prodavnice.
Lice za zaštitu podataka o ličnosti je Aleksandra Ćirić. Kontakt e-mail: aleksandra@kolagenboost.com

 

1. Obrada ličnih podataka

Zaštiti privatnosti korisnika online prodavnice pristupamo vrlo ozbiljno te nam je stoga važnoinformisati Vas o načinu obrade Vaših ličnih podataka, svrsi i zaštiti te Vam pružiti i sve ostale relevantne informacije odnosne na prikupljanje i korištenje Vaših ličnih podataka kao korisnika online prodavnice.
Sve Vaše podatke obvezujemo se obrađivati i štititi u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti („Sl. glasnik RS, br. 87/2018 u daljem tekstu: Zakon o zaštiti podataka o ličnosti) te svim pozitivnim propisima na snazi u Republici Srbiji, po najvišim standardima koje Adria Biolabs primenjuje u svom poslovanju.
Za korišćenje usluga naše online prodavnice ne morate biti registrovani korisnik.

 

2. Pravni osnov za obradu ličnih podataka

Obrada podataka korisnika Adria Biolabs online prodavnice vrši se se u skladu sa članom 12. st. 1. tački 2) Zakona o zaštiti podataka o ličnosti te članom 12. st. 1. tački 1. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.
Za realizaciju kupovine naših proizvoda, u obavezi ste nam dostaviti određene lične podatke bez kojih ne bi bilo moguće realizirati kupovinu. Lični podaci Kupca neće biti upotrebljeni u marketinške ili bilo koje druge svrhe, ukoliko Kupac nije izrazio saglasnost za navedeno, odnosno dao pristanak.

 

3. Svrha obrade ličnih podataka

Svrha obrade ličnih podataka korisnika korisnika online prodavnice je realizacija kupovine naših proizvoda, isporuke pošiljke na adresu koju ste ostavili, rešavanje reklamacija, kontakt sa potrošačem u slučaju da je potrebna neka dodatna informacija sa pošiljkom, primanje marketinških poruka putem elektronske pošte ili SMS poruka ukoliko ste dali pristanak za navedeno.

 

4. Vrste ličnih podataka koje prikupljamo i obrađujemo

Lični podaci koji su neophodni prilikom kupovine na sajtovima Adria Biolabs su sledeći:

  • Ime i prezime,
  • adresa elektronske pošte (e-mail),
  • kontakt telefon,
  • mesto stanovanja i poštanski broj,
  • adresa stanovanja
  • i IP adresa sa koje pristupate online prodavnici.

Ime i prezime, kontakt telefon, mesto stanovanja i poštanski broj su neophodni za samu isporuku porudžbine. Adresa elektronske pošte se koristi za slanje konfirmacionih poruka po završenoj kupovini, i komunikaciju, i ukoliko ste dali pristanak, za slanje marketinških i reklamnih poruka. IP adresu beležimo iz sigurnosnih razloga.
Molimo da primite k znanju da Vašu adresu elektronske pošte razmenjujemo sa svojim poslovnim partnerima. Moguće je, međutim, da ćemo Vam slati ponude u ime svojih poslovnih partnera. Imajte na umu da je moguće, ako iskoristite neku ponudu poslovnog partnera i postanete njegov klijent, da će Vam oni nezavisno od nas slati ponude. U tom slučaju ćete ih posebno morati obavestiti ako
ubuduće ne želite primati njihove ponude.
Naš je cilj slati ponude za koje verujemo da su klijentima relevantne i vredne. Ponude se izrađuju i vode u skladu sa strogim uslovima osmišljenima da bi se zaštitile sigurnost i privatnost ličnih informacija naših klijenata. U svakom trenutku možete se sami odjaviti (opt-out) sa newsletter liste klikom na link koji postoji u svakoj poruci poslatoj od strane našeg tima zaduženog za newsletter.

 

5. Razdoblje čuvanja osobnih podataka

Vaše lične podatke čuvaćemo 5 godina od poslednje upotrebe našeg sajta.

 

6. Razmena ličnih podataka

Adria Biolabs može lične podatke razmenjivati sa sledećim grupama primalaca:
Obrađivačima podataka koji u ime Adria Biolabs kao rukovaoca obrađuje podatke o ličnosti temeljem pismenog ugovora i pismenih uputstava te preduzima, a u skladu sa ugovornim odnosu sa rukavocem sve potrebne mere zaštite ličnih podataka.
Kurirskoj službi koji u ime Adria Biolabs vrši isporuku porudžbina kupcima a u skladu sa ugovornom odnosu sa rukovaocem vodi. U svim takvim slučajevima Adria Biolabs će zadržati kontrolu nad ličnim podacima i odgovornost za korišćenje ličnih podataka, a ostale primatelje obavezati odgovarajućim ugovorima na postupanje sa ličnim podacima u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

 

7. Obrada ličnih podataka maloletnih lica

Maloletnim licima nije dozvoljen pristup niti korišćenje sajta i kao takva se ne vrši obrada podataka maloletnih lica.
Adria Biolabs proverava odgovarajućim merama da li se usluge naše online prodavnice odvijaju u skladu sa zakonskom obavezom iz člana 16. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

 

8. Administrativne e-mail poruke

Za potrebe registracije i /ili realizacije kupovine, Adria Biolabs šalje administrativne e-mail poruke koje se odnose na korisničku aktivnost na svom sajtu i uključuju poruke u vezi s određenim korisničkim računima, zahteve ili pitanja i koje su nužne za funkcionisanje stranice te se primanje navedenih poruka ne može isključiti.

 

9. Obrada ličnih podataka u okviru marketinških aktivnosti

Vaše lične podatke obrađujemo u svrhe marketinga, samo ako ste nam za isto dali pristanak. U tu svrhu, možemo Vam slati newslettere na adresu koju ste naznačili za primanje takvih poruka.
Svoj pristanak za primanje marketinških poruka u svako doba možete opozvati sa budućim dejstvom slanjem email poruke na aleksandra@kolagenboost.com. Kako bi bili sigurni da postoji osnov za brisanje vaših podataka moguće je da ćemo od vas zatražiti da nam takav zahtev pošaljete sa email adrese kojom ste se prvobitno registrovali na naš sajt.

 

10. Informacije vezane za vaša prava

U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti pripadaju Vam sledeća prava:

  • Pravo na informisanje o Vašim ličnim podacima koje smo pohranili, Pravo na pristup podacima,
  • Pravo na ispravak, brisanje ili ograničavanje obrade Vaših ličnih podataka
  • Pravo na prigovor na obradu podataka
  • Pravo na podnošenje pritužbe Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti

Ako želite iskoristiti Vaša prava, obratite se Vašim zahtevom na adresu aleksandra@kolagenboost.com.

 

11. Povezane Internet stranice

Morate biti svesni da druge Internet stranice do kojih možete doći koristeći link na stranici https://kolagenboost.rs mogu sadržavati odredbe o zaštiti privatnosti koje se razlikuju od ovde navedenih odredaba.

 

12. Korišćenje kolačića

Kada pregledate stranice na adresi https://kolagenboost.rs, a niste se registrovali za neku od naših online usluga, to činite anonimno. Tom prilikom ne prikupljamo Vaše lične informacije, kao što su ime i prezime, adresa, telefonski broj ili adresa elektronske pošte. Međutim, naš softver koristi tzv. kolačiće (cookies) za prikupljanje informacija o načinu korišćenja svojih Internet stranica.

Na grupnoj osnovi se prikupljaju i prate informacije o serveru na koji je priključen Vaš računar, vrsti Vašeg internet čitača (npr. Firefox ili Internet Explorer), i o tome jeste li učestvovali u anketi. Ove se informacije koriste za ograničavanje glasanja samo jednom sa iste IP adrese, odnosno statistički podaci o internet pretraživačima.Ovaj kolacic služi da bi napravio sprecio automatizovane radnje
(BOT)

Za potrebe rada stranice upotrebljavamo sledeće neophodne kolačiće:

Neophodni (2)

Neophodni kolačići pomažu da sajt bude upotrebljiv omogućavajući osnovne funkcije kao što su
navigacija na stranici i pristup bezbednim oblastima veb sajta. Veb sajt ne može da funkcioniše
pravilno bez ovih kolačića.

Statistika (3)

Statistički kolačići pomažu vlasnicima veb sajta da razumeju interakciju posetilaca sa veb sajtom
anonimnim sakupljanjem informacija i izveštavanjem.

Funkcionalni (2)

Kolačići namenjeni unapređenju funkcionalnosti sajta.

Marketing (18)

Marketing kolačići se koriste za praćenje posetioca na veb sajtovima. Namera je da se prikažu reklame koje su relevantne i privlačne za pojedinačnog korisnika a time i od veće vrednosti za izdavače i treće strane oglašivače.
Za osiguranje rada stranice upotrebljavamo i elemente trećih proizvođača (fontove, ikone, bootstrap, jQuery), koje uz preuzimanje mogu zabeležiti vašu IP adresu kod trećih obrađivača. Ti elementi nužni su za rad stranice.
Za bolje korisničko iskustvo na stranicama koristimo aplikaciju Facebook, koja može, da prosledi podatke o vašoj poseti Facebooku, pogotovo, ako već upotrebljavate usluge Facebooka. Takođe stranica sarađuje u mreži DoubleClick.
Takođe, u analitičke svrhe koristimo Google Analytics softver, koji sam po sebi prikuplja podate o posetama, ponašanju, navikama i slično. Kako on nije u vlasništvu Adria Biolabs, za anonimnost i sigurnost tih podataka ne možemo garantovati niti se smatrati odgovornim .
Pored ovoga koristimo usluge sajta AddThis, koji omogućava lako deljenje stranica sa vašim poznanicima na razne društvene mreže kao što su Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest itd.

 

13. Izmene Politike privatnosti

Sve izmene ove Politike privatnosti privatnosti biće objavljene ovde kako biste bili u potpunosti obavešteni o zaštiti privatnosti koju nudimo.

Ne postoje čuda. Samo znanost.

Proizvod koji vam je danas dostupan u samo nekoliko klikova, naš tim razvijao je mesecima. Procesi koji stoje iza svakog našeg proizvoda su dugotrajni, ali nužni kako biste uvek uživali u najboljem proizvodu koji se može proizvesti. Kombinacija sastojaka, njihovi omjeri, ukus i učinkovitost proizvoda su sastavni deo svega što radimo i u tom slučaju, kompromis za nas ne postoji.

Znamo da savršen proizvod i kontinuirane inovacije nisu sve što je potrebno. Naš organizam zaista najbolje reaguje na negu iznutra, ali ne možemo reći da spoljašnji faktori nemaju nikakav uticaj. Iz tog razloga smo našu funkcionalnu liniju obogatili proizvodima od najkvalitetnijih materijala kako biste blistali svaki dan.

Tim stručnjaka i naučnika iz oblasti nutricionizma, farmacije, kozmetologije i prehrambene industrije, zajedno radi na razvoju svakog proizvoda. Sastojci potiču iz izvora koji omogućavaju maksimalnu iskoristivost u našem organizmu. Njihova kombinacija donosi vrhunske rezultate, a bez dodanih šećera. Uvek pazimo i na ukus kako biste u proizvodima mogli uživati svaki dan.

Naši proizvodi su dostupni u Lilly prodavnicama na sledećim lokacijama:

215810 27. MART 2
221510 29 NOVEMBAR
270810 ADA MALL
224810 BANJICA
276410 BEČEJ 2
271810 BEO SHOPPING CENTER
233910 BEŽANIJSKA KOSA 2
214210 BORČA
235610 BORČA SHOPPI
272210 BOTANIČKA BAŠTA
273610 BRANIČEVSKA
272510 BW GALERIJA
277410 BW TERRA & ARIA
233610 ČAČAK TC
220810 DELTA CITY
218410 ĐERAM
209910 GENEKS
233010 JAGODINA VIVO
238610 JUŽNI BULEVAR
214910 KALENIĆ
213610 KARABURMA
277610 KIKINDA 2
222410 KOZARA
215110 KRAGUJEVAC PLAZA
271710 KRALJEVO RETAIL PARK
221810 LAZAREVAC
273010 METROPOL
234510 MIRIJEVO 2
270010 NIŠ 10 - KINEZ
213110 NIŠ 5- DOM ZDRAVLJA
212310 NIŠ 6 - DURLAN
234810 NIŠ 8 - STOP SHOP
273310 NIŠ DELTA PLANET
272010 NS - BIG TC
276610 NS 14 - BUL. EVROPE
276910 NS 16 - LIMAN
244610 NS 9 - DVA CARA
274610 PALILULSKA PIJACA
214410 PANČEVO AVIV
272910 RODA
276510 RP NOVA PAZOVA
277310 RP TROŠARINA
225310 RUMA
215410 SAVINAC
213410 SMEDEREVO 2
216710 SOMBOR
220110 STARA PAZOVA
211210 STARI MERKATOR
272110 SUBOTICA 2 - TRG
273110 SUBOTICA 3-PROZIVKA
276010 SUNNYVILLE
277710 TC BIG 2
272310 TC GORNJI MILANOVAC
271210 TC KRUŠEVAC
238210 TC LAZAREVAC
272610 TC OBRENOVAC
238310 TC POŽAREVAC
238410 TC RAKOVICA
232110 TC STADION
216010 TC UŠĆE
271310 TC UŽICE
270610 TC ZAJEČAR
238710 VASINA
271410 VIDIKOVAC 3
225910 VOŽDOVAC
271610 VRŠAC RETAIL PARK
217710 ZAJEČAR
234010 ZRENJANIN TC AVIV

Proveri našu ponudu