snažni sastojci iz prirode

bez glutena, laktoze, dodatog šećera i GMO sastojaka

istraživanja sprovedena u nazavisnoj laboratoriji

proizvedeno u EU

SA PREKO 1000 RECENZIJA ZADOVOLJNIH KUPACA, NAŠI PROIZVODI GOVORE SAMI ZA SEBE!

KORISNICI

Tamara Spasić

Koristim ovaj kolagen više od mesec i po dana i mogu iskreno da iznesem svoje mišljenje i utiske. Tržište je sada puno raznih tečnih kolagena, ali prvi veliki plus za mene je to što je naš izvorni brend koji je, nakon godina testiranja i razvoja formule, uspeo da na tržište uvede vrhunski proizvod. Moj cilj je bio da poboljšam postojeće stanje i da vidim kakve koristi donosi. Već sada mogu da vam kažem da ću ovaj proizvod koristiti neprekidno i svakodnevno, jer je napredak koji sam primetio u snu ogroman.

Milica Lazić

Koristim ga kratko, oko dve nedelje. Već vidim ogromnu razliku u rastu mojih noktiju. Mislim da je prerano za rast kose, ali tokom češljanja primetila sam manji gubitak kose. Takođe je malo rano govoriti o problemima sa kožom. Primetila sam porast energije, ne osećam se umorno kao ranije. Kao srednji gubitak težine od oko dve funte u poslednjoj nedelji. Moja ćerka je takođe počela da ga koristi i već vidim razliku u njenoj kosi. Mekši je i sjajniji nego ranije.

anita.raic_beauty

Dva meseca nakon što sam dobila Covid-19, kosa mi je počela dosta da opada. Bilo je zaista strašno i uspaničila sam se, a nakon istraživanja otkrila sam da biotin podstiče rast kose. Izabrala sam ovaj proizvod u tečnom obliku jer se bolje upija i ne kajem se, 2 meseca upotrebe i kosa mi je gušća i jača, više ne opada. Ne znam da li će svi uspeti, svi smo različiti. Ali ako ste u sličnoj situaciji kao ja, prva stvar je da ne paničite i isprobate ovaj proizvod. (Ana)

OSVOJILI SMO ČAK 2 NAGRADE ZA NAJBOLJE KOLAGENE SRBIJE - Kolagen Boost i Nutriage

MEDIJI O NAMA

"KOLAGEN KOJI STVARNO DELUJE". Kolagen Boost je najbolji kolagen po izboru dermatologa i nutricionista by Estetica Premium Product

"Hit proizvod postavlja nove standarde industrije - Kolagen Boost"

"Hit proizvod koje žene s razlogom obožavaju - Kolagen Boost"

"Otkrijte revolucionarni proizvod koji briše bore i ubrzava rast kose i noktiju"

"Zašto je baš sada pravo vreme da obogatite svoju ishranu kolagenom?"

"Promena je godišnjeg doba- kolagenom boostujte kosu, kožu i nokte!"

Ne postoje čuda. Samo nauka.

Domaći stručnjaci donose vrhunske rezultate. m.sc Iva Tokić

Naš tim naučnikaka kontinuirano testira i istražuje nove sastojke i prati nezavisna istraživanja vodećih svetskih stručnjaka kako bi svaki proizvod bio maksimalno efikasan i proizveden od najfunkcionalnijih sastojaka.

I dalje ste znatiželjni? Proverite šta drugi ljudi kažu:

Naše proizvode možeš pronaću u Lilly prodavnicama